Mälarbadens camping 016-343187
Välj en sida

Stuga 1

Stuga 1 är en tvåbäddsstuga. Den har en dubbelsäng på 160 cm som är delbar vid behov. Vi har inget vatten indraget men servicehus med dusch, toalett och kök ligger nära till. I stugan finns allt ni behöver för att laga mat och äta. I kylen finns ett litet frysfack. Självklart finns det micro, vattenkokare och kaffebryggare.

Denna stuga har en handikappramp som leder upp till den nybyggda altanen där ni även finner matbord, stolar och grill. Vill man sitta inomhus finns bord och stolar även där. I stuga är husdjur välkomna!

Stuga 2

Stuga 2 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer inom kort att bygga en stor rymlig altan. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

Stuga 3

Stuga 3 är vår familjestuga. Här finns två våningssängar, varav den ena har en underslaf på 120 cm. Man får plats två vuxna och tre barn, en vuxen och fyra barn eller liknande konstellation. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer inom kort att bygga en stor rymlig altan. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

Stuga 4

Stuga 4 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer inom kort att bygga en stor rymlig altan. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar.Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

 

Stuga 5

Stuga 5 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Det är en handikappramp in i stugan. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer att bygga altan och ny ramp. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. I denna stuga är det husdjursfritt! Vi tillåter husdjur i våra andra stugor dock. Stuga 1 har också en handikappramp.

 

Stuga 6

Stuga 6 är en mysig nyrenoverad stuga för upp till två personer. Sängen är 140 cm bred. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer inom kort att bygga en mysig altan. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. Denna stuga ligger bakom receptionen, separat från övriga stugor. Nu är ju campingen inte så stor att det inte går att gå emellan på nolltid. Husdjur är välkomna i denna stuga!
Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.