Mälarbadens camping 016-343187
Välj en sida

Välkommen till Mälarbadens camping & gästhamn

Camping och båtplatser vid Mälarbaden i Torshälla.

CAMPING • GÄSTHAMN • STUGOR

Vackert belägen vid Mälaren!

Kom och besök oss med husbil, husvagn, tält eller båt. Vi har också stugor att hyra.

Mälarbadens camping & gästhamn har 78 platser för husbilar och husvagnar samt för några tält och det finns 6 stugor att hyra. Precis vid campingen ligger Mälarbadens bad. Inne i Torshälla har vi en gästhamn samt 4 platser för husbilar.

Priser per dygn 2022

Lågsäsong 1/1-31/5 samt 1/9-31/12

  Utan el: Med el:
Campingtomt för husbil/husvagn 240:- 270:-
Husbilsplats, grusad, på campingen 200:- 230:-
Tält, 1-3 pers, utan el på omarkerat område 190:-  
Tält, 4-8 pers, utan el på omarkerat område 230:-  
Tält på campingtomt 240:- 270:-

Stugor, pris per dygn:
För Påsk, 15-18/4 och Kristi Himmelsfärdshelgen, 26-29/5, gäller högsäsongspris.

Stuga nr 1. Två bäddar (160cm säng) 495:-
Stuga nr 2, 4 och 5. Fyra bäddar 495:-
Stuga nr 3. Familjestuga, upp till fem bäddar 495:-
Stuga nr 6. Två bäddar (140 cm säng) 495:-
Hyra lakanset inkl stor och liten handduk 100:-
Slutstäd stuga 495:- 495:-

Högsäsong 1/6-31/8

  Utan el: Med el:
Campingtomt för husbil/husvagn 290:- 320:-
Husbilsplats, grusad, på campingen 250:- 280:-
Tält, 1-3 pers, utan el på omarkerat område 220:-  
Tält, 4-8 pers, utan el på omarkerat område 290:-  
Tält på campingtomt 290:- 320:-

Stugor, pris per dygn:

Stuga nr 1. Två bäddar (160cm säng) 695:-
Stuga nr 2, 4 och 5. Fyra bäddar 695:-
Stuga nr 3. Familjestuga, upp till fem bäddar 745:-
Stuga nr 6. Två bäddar (140 cm säng) 645:-
Hyra lakanset inkl stor och liten handduk 100:-
Slutstäd stuga 495:- 495:-

Ställplats i gästhamnen:

1/5 – 31/10 I priset ingår el och servicehus med dusch och toalett. 180:-
1/11 – 30/4 I priset ingår el. Tyvärr har vi inget servicehus i gästhamnen under vintern. 110:-

Båtplats i gästhamen:

1/5 – 31/10 I priset ingår el och servicehus med dusch och toalett.                                     160:-

Kontakta oss om ni är intresserade av vinterplats eller månadsplats under perioden Oktober-April. Vi har tyvärr inga lediga säsongsplatser för sommaren hos oss.

Mälarbadens Camping – Reception

I vår reception kan ni köpa allt från godis, glass, leksaker, snacks, kvällstidningar till färskt bröd på morgonen. Vi har även kaffe och nybakt fika. Behöver ni hjälp med något är det bara att komma och fråga. Campingen är öppen året runt men inte receptionen. Under högsäsong har vi öppet kl 8-21 alla dagar i veckan. För aktuella öppettider övriga tider får ni gärna höra av er. Checka in kan man alltid göra men då ringer ni innan bara så kan vi hjälpa er.

Stuga 1

Stuga 1 är en tvåbäddsstuga. Den har en dubbelsäng på 160 cm som är delbar vid behov. Vi har inget vatten indraget men servicehus med dusch, toalett och kök ligger nära till. I stugan finns allt ni behöver för att laga mat och äta. I kylen finns ett litet frysfack. Självklart finns det micro, vattenkokare och kaffebryggare.

Denna stuga har en handikappramp som leder upp till den nybyggda altanen där ni även finner matbord, stolar och grill. Vill man sitta inomhus finns bord och stolar även där. I stuga är husdjur välkomna!

Stuga 2

Stuga 2 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Stugan har en nybyggd mysig altan på ca 13 kvm. Där finns matbord, stolar och en grill. Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

Stuga 3

Stuga 3 är vår familjestuga. Här finns två våningssängar, varav den ena har en underslaf på 120 cm. Man får plats två vuxna och tre barn, en vuxen och fyra barn eller liknande konstellation. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Stugan har en nybyggd mysig altan på ca 13 kvm. Där finns matbord, stolar och en grill. Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

Stuga 4

Stuga 4 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Stugan har en nybyggd mysig altan på ca 13 kvm. Där finns matbord, stolar och en grill. Husdjur är välkomna i denna stuga! Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

 

Stuga 5

Stuga 5 är en fyrbäddsstuga med två våningssängar. Det är en handikappramp in i stugan. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer att bygga altan och ny ramp. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. I denna stuga är det husdjursfritt! Vi tillåter husdjur i våra andra stugor dock. Stuga 1 har också en handikappramp.

 

Stuga 6

Stuga 6 är en mysig nyrenoverad stuga för upp till två personer. Sängen är 140 cm bred. Vi har inte vatten indraget i stugan men servicehuset med dusch, toalett och kök ligger nära. I stugan finns matbord, stolar, rymligt kylskåp med mellanstor frys, micro, kaffebryggare, vattenkokare, porslin samt allt man behöver för att laga mat.

Utanför stugan finns utemöbler samt en grill. Vi kommer inom kort att bygga en mysig altan. Vi uppdaterar med bilder så snart den är klar. Denna stuga ligger bakom receptionen, separat från övriga stugor. Nu är ju campingen inte så stor att det inte går att gå emellan på nolltid. Husdjur är välkomna i denna stuga!
Behöver man husdjursfritt är det stuga 5 som gäller.

 

Adress: Mälarbadsvägen 76 644 36 TORSHÄLLA

Telefon: 016-343 187

E-post: info@malarbadenscamping.se

Mälarbadens camping och gästhamnar

Kontakta oss här

För mer information om platser för husbilar, husvagnar, tält eller våra stugor alternativt vår gästhamn – klicka här.